Privatlivspolitik

Jeg opfylder naturligvis kravene til sikker opbevaring af de personlige data, jeg har registreret om dig – helt i tråd med persondataforordningen pr. 25. maj 2018. Herunder kan du læse, hvilke data jeg opbevarer i hvilke situationer. Og du kan læse, hvordan du forholder dig, hvis du vil ændre på noget, slettes helt fra mine systemer eller klage. 

Hjemmesiden

Jeg har en databehandleraftale med One.com, som gemmer elektroniske spor i form af anonyme statistikker, herunder antal besøgende, samt cookies og webstedsdata som forbedrer og understøtter hjemmesidens (konkylien.dk) funktionalitet.

Samtidigt forpligter jeg mig at overholde de krav One.com stiller til behandlingen af persondata ifht. mig som Data-ansvarlig.

Deres betingelser for opbevarelse af information på denne side kan findes her

Statistik på hjemmesiden

Jeg opsamler nogle af dine besøgsdata anonymt, så jeg kan spore, hvor meget trafik jeg har på min hjemmeside, hvilke sider der er interessante og måske mindre relevante for dig osv.

Denne statistik opsamler vi i samarbejde med Google, som leverer annoncering og anonym statistik over korrelation mellem søgning og klik på hjemmesiden (konkylien.dk)
Find en oversigt over vilkår for behandling af Data, i forbindelse med brug af Googles tjenester her.

Dine Data

Følgende almindelige oplysninger kan opbevares; Navn, adresse, e-mail, telefon. 

Kontakt via Kontaktformular.

Disse indsamles kun ved brug af kontaktformularer på denne side, for disse gælder følgende vilkår.

Har du sendt mig personlige informationer via kontaktformular – og hvis jeg vurderer, at det er relevant i forhold til en session – gemmer jeg disse informationer i mit mail-system, mens korrespondancen står på. Efterfølgende sletter jeg korrespondancen.

Kontakt via e-mail

Hvis du kontakter mig via e-mail, skal du vide, at e-mail ikke nødvendigvis er et sikkert medie. Jeg anvender ikke sikker e-mail (da det er meget omstændeligt – især for dig), og det skal du være opmærksom på, hvis du sender mig private eller personlige informationer.

Har du sendt mig personlige informationer på mail – og hvis jeg vurderer, at det er relevant i forhold til en session – gemmer jeg disse informationer i mit mail-system, mens korrespondancen står på. Efterfølgende sletter jeg korrespondancen. 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke informationer jeg har registreret omkring dig. Ligesom du til enhver tid kan bede om at få dine data slettet helt fra ethvert af mine systemer.

Kontakt mig på kontakt@konkylien.dk

Dine klagemuligheder

Hvis du ikke synes, jeg passer godt nok på dine data, eller hvis du ikke synes, jeg reagerer korrekt på en henvendelse omkring dine data, kan du klage til Datatilsynet her.