Jeg hedder Hanne Jensen

Velkommen, du har taget det første skridt imod forandring, det ønske kommer fra dig.

Jeg er uddannet socialpædagog, parterapeut (Imago relations terapi) og familieterapeut (Systemisk Institut for Familieterapi).

Jeg er meget nærværende og ejer en grundlæggende og fordomsfri nysgerrighed og empati.

Jeg glædes ved at se andre mennesker udvikle sig og gro. Specielt at være vidne til, at du og jeg kan skabe grobund for og tillid til at du kan udvikle dig i den retning du ønsker.

Jeg ved at du er ekspert i dit eget liv.

Jeg tror på at vi selv definerer og har mulighed for at redefinere, hvem vi er og hvad der er vigtigt for os.

Det enkelte menneske rummer løsninger på egne problemer. Jeg lægger derfor stor vægt på ressourcer, muligheder og et godt samarbejde.

Når vi sammen har skabt tillid til hinanden, kan du finde, eller genfinde ejerskab over din tilværelse og blive bedre til at forstå og mærke dig selv i interaktion med andre.

Hvorfor hedder mit firma Konkylien ?

Det gør det fordi jeg altid har været fascineret af havet og konkylier, jeg har lige fra jeg var en lille pige samlet på konkylier og sten med hul i. På vores ferier på Fanø fik jeg altid fortalt at det er havets brusen man hører, når man lytter til konkylier, men da jeg senere blev voksen og undersøgte sagen nærmere, fandt jeg ud af at det faktisk er mit eget blods brusen i ørerne jeg hører. Dette er for mig et fint sindbillede på hvad terapi går ud på, nemlig at lytte indad, til dig selv og dine ønsker og drømme.